St. Vincent’s Donor Wall


Method-1 has designed, constructed and installed a new donor wall for St. Vincent’s Foundation. Established in 1984 to administer charitable contributions for the hospital, the Foundation’s original donor wall located in the Bruno Conference Center had outgrown their ability to add new plaques. We were requisitioned to create a new wall that would allow for growth throughout the next ten years. The new donor wall is 38 feet long and nine feet tall. Plaques made of Corian with each donor’s name line the wall from end to end with plenty of room for future additions. The focal point of the wall is a 24 inch monitor mounted on clear plex with the St. Vincent’s logo mounted on top. Continuously playing is a presentation acknowledging some of the larger donations. The new wall has given the foundation a fresh, modern look and received many positive comments.